Zondag 18 november groot feest in Zundert

Zondag 18 november is het dan eindelijk zo ver. De Sint en Pieten komen weer naar Zundert. Dat belooft weer een leuk feest te worden. Zondagochtend brengt de Sint eerst een bezoek aan ’t Stokperdje. Tussen 10.00 en 10.15 uur wordt de Sint hier op de parkeerplaats verwacht waarna alle kinderen tot 12.00u bij Sinterklaas langs kunnen komen. De kinderen kunnen tijdens het wachten naar hartelust kleuren of film kijkenl Vergeet niet een mooie tekening voor de Sint te maken.

’s Middags om 14.30 uur vertrekken de Sint en Pieten voor een rondrit door Zundert. Deze route van deze rondrit staat aangegeven op onze website en eindigt bij Hart van Zundert in de Molenstraat. De straten zullen tijdens de rondrit tijdelijk afgesloten worden voor verkeer door verkeersregelaars.

 

De Sint zal tussen 15.00 en 15.15 bij Hart van Zundert aankomen en zal hier tot 16.30 uur aanwezig zijn. Ook hier ontvangt de Sint graag weer allerlei mooie tekeningen van de kinderen. Ook dit jaar zal een heerlijke snoepzak voor de kinderen niet ontbreken. Tot zondag!