Start met rondgang bij Zundertse ondernemers

 

Sint en Piet komen er weer aan! En zondag 17 november zijn ze weer in Zundert. Voor alle kinderen uit de dorpen Zundert en Klein-Zundert staat er weer een gezellig feestje in de planning. Het Sint Nicolaas Comité Zundert/Klein-Zundert is al weer druk met de voorbereidingen. Dus schrijf de datum op en zorg dat je er bij bent. Voor meer informatie kijk je ook op onze Facebook pagina!

Om dit te bekostigen zullen mensen van ons comité in de komende weken langs komen bij de Zundertse ondernemers voor een financiële bijdrage. Deze bijdragen komen ten goede aan onze twee vieringen en de viering bij de gehandicapten in Zundert. Vraag gerust naar onze legitimatie.

Mocht er bij u huis-aan-huis gecollecteerd worden voor een Sinterklaas viering, dan kan dit niet van onze stichting zijn! Wij doen namelijk geen huis-aan-huis collectes. Op voorhand willen wij alle Zundertse ondernemers alvast danken voor hun steun!