Dank aan Zundertse ondernemer!

Voor de bekostiging van onze Sinterklaas intochten zijn wij vereerd dat we jaarlijks kunnen rekenen op de steun van de Zundertse ondernemer. Zonder deze steun zouden de intochten geen doorgang vinden. Ons Comité is deze periode bezig met het bezoeken van Zundertse ondernemers.

Wij willen alle Zundertse ondernemers bedankt voor hun steun, hetzij financieel of materieel. Tevens willen we van de gelegenheid gebruik maken om iedereen, die tijdens de Rabo Clubsupport op ons een stem uitgebracht hartelijk danken! 🙏🏻🎉

Zondag 17 november is het zo ver. Wij verwelkomen u graag bij een van onze intochten. ’s Ochtends bij ’t Stokperdje of ’s middags bij Cultuur Centrum De Schroef. Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste info. Tot de 17e!

Dank voor alle stemmers voor onze intochten!