Sinterklaas in aantocht!

Komend weekend komt Sinterklaas weer aan in Nederland. En aanstaande zondag komt hij een bezoekje brengen aan Zundert. Hierbij de planning van deze feestelijke dag.

’s Ochtends brengen de Sint en de Pieten eerst een bezoek aan ’t Stokperdje. Vanaf 9.30 tot 12.00 is ’t Stokperdje open en kunnen er nummertjes gehaald worden. Tussen 10.00 en 10.15 uur wordt de Sint op de parkeerplaats verwacht. Daarna kunnen de kinderen bij Sinterklaas langs komen.

Tussen de middag hebben de Sint en Pieten even rust. Maar vanaf 14.30 uur vertrekken ze voor een mooie rondrit door Zundert. Deze rondrit wordt begeleid door Koninklijke Harmonie Nut & Vermaak. De route staat op deze website. Kom zeker even langs de route kijken om de Sint en Pieten te begroeten!

In de middag brengt de Sint een bezoek aan Cultuur Centrum De Schroef. Dit is vanaf 14.00 tot 16.30 open en kunnen er nummertjes gehaald worden. De Sint zal tussen 15.00 en 15.15 bij De Schroef aankomen. Rond 16.00 zal Triple-S Dance nog een spetterend optreden verzorgen.

De Sint is altijd reuze blij met al jullie mooie tekeningen. Dus leef je uit en breng je kunstwerkje mee. Uiteraard hebben de Pieten voor jullie nog een heerlijke snoepzak en gezonde mandarijn als afsluiting. Tot zondag!