Dé intocht

De intocht van de Sint en zijn Pieten voor Zundert en Klein Zundert wordt georganiseerd door onze stichting.

Intocht 2021

Ook dit jaar zullen de Sint en Pieten weer een intocht in Zundert houden. Vanwege corona maatregelen en gezondheidsrisico’s vanwege de oplopende corona besmettingen is er geen intocht/zitting in de binnen locaties zoals ’t Stokperdje. Maar de kinderen van Klein-Zundert en Zundert kunnen uiteraard wel even komen kijken bij de Sint en Pieten in De Sint Fabriek op het CLTV terrein in Zundert.

Deze intocht zal plaats vinden op zondag 14 november.

09.00 uur – Rondrit door Molenstraat. Klik hier voor plattegrond.
(Molenzicht-Kringgreppel-Bredaseweg-Molenstraat-eindpunt CLTV)
09.45 uur – Start drive-thru in De Sint Fabriek op CLTV terrein
13.00 uur – Eind drive-thru
14.30 uur – Rondrit door Zundert en Klein-Zundert. Klik hier voor plattegrond.
(Molenstaat-Lijsterstraat-Nachtegaalstraat-Prinsenstraat-Veldstraat-Eikenlaan-Molenstraat-Wildertsedijk-Burgemeester Manderslaan-Bronswiek-St.Elisabethlaan-Molenstraat-Markt-Casper Damstraat-Katerstraat-Willem Passtoorsstraat-Zandakker-Kapelakker-Kapellekestraat-Klein-Zundertsweg-Burgemeester Kievitslaan-Pastoor van Vessemstraat-Klein-Zundertsweg-Kapellekstraat-Willem Passtoorsstraat-Akkermolenweg)

Drive thru in De Sint Fabriek

Op het CLTV terrein in Zundert wordt in een hal een tijdelijke Sint Fabriek gebouwd door de Pieten. Je kunt deze met de fiets, te voet of met de auto bezoeken en door de fabriek heen rijden. Onderweg kom je ongetwijfeld wat Pieten, pepernoten en Sinterklaas tegen. Kom dus gezellig naar De Sint Fabriek.

Ingang fietsers/voetgangers: via hoofdingang CLTV aan voorzijde (Molenstraat)

Ingang auto’s: via achteringang CLTV (Beekzicht). Op Beekzicht zullen medewerkers/verkeersregelaars aanwezig zijn om de bezoekers per auto netjes te assisteren naar de auto wachtrij.

Voor beide ingangen geldt: we willen alle bezoekers even de kans geven om De Sint Fabriek te bekijken en we zullen om-en-om fietsers, voetgangers en auto’s toegang verlenen to De Sint Fabriek. Het is dit jaar helaas niet mogelijk om per bezoeker een foto te maken met Sinterklaas of de Pieten. Maar maak gerust uw eigen foto’s vanaf de fiets of vanuit de auto.

Corona Check / QR code

Als uitgangspunt hanteren wij (totdat mogelijk anders besloten wordt) het onderstaande voor wat betreft de corona check/QR code. Daarbij vooropgesteld dat ook wij niet blij zijn met deze extra controle, maar uiteraard volgen we hierin de richtlijnen en hanteren we dus onderstaande afspraak. Wij hopen hierin in uw begrip.

Bezoekers in auto: geen corona check of QR code nodig
Bezoekers op fiets of te voet (>12 jaar): wel corona check of QR code nodig
(geen toegang zonder geldige QR code (>12 jaar).

Facebook en Instagram

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de voorbereidingen van de intocht? Kijk dan ook op onze Facebook en Instagram pagina.

Intocht in Wernhout, Achtmaal en Rijsbergen

De Sint en Pieten hebben het druk. Ook in de andere kerkdorpen in Zundert (Wernhout, Achtmaal en Rijsbergen) zijn de (hulp)Sint en zijn Pieten te vinden. Informeer voor de exacte dag en tijdstippen hiervoor bij de collega stichtingen die daar de intocht organiseren (zie de pagina ‘ouders/verzorgers’).