Dé intocht

De intocht van de Sint en zijn Pieten voor Zundert en Klein Zundert wordt georganiseerd door onze stichting. Samen met de Sint en Pieten hebben we af kunnen spreken dat hij in de ochtend voor Klein Zundert tijd gereserveerd houdt en daarna door zal rijden naar Zundert.

Intocht 2021

Zoals het er momenteel voorstaat zullen dit jaar de Sint en Pieten weer een intocht in Zundert houden. De kinderen van Klein-Zundert en Zundert kunnen dit jaar dus weer op bezoek bij Sint en Piet.

De intocht zal plaats vinden op zondag 14 november. In de ochtend zullen de Sint en Pieten als alles goed gaat aankomen bij ’t Stokperdje. In de middag zullen ze doorrijden naar het Wapen van Zundert.

Hou deze pagina in de gaten voor de definitieve planning.

Facebook en Instagram

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de voorbereidingen van de intocht? Kijk dan ook op onze Facebook en Instagram pagina.

Intocht in Wernhout, Achtmaal en Rijsbergen

De Sint en Pieten hebben het druk. Ook in de andere kerkdorpen in Zundert (Wernhout, Achtmaal en Rijsbergen) zijn de (hulp)Sint en zijn Pieten te vinden. Informeer voor de exacte dag en tijdstippen hiervoor bij de collega stichtingen die daar de intocht organiseren (zie de pagina ‘ouders/verzorgers’).