De Sint Fabriek is er klaar voor!

We hebben nieuws… van de Opbouw-Piet, Kraampjes-Piet, Snoepzak-Piet, Pallet-Piet, DJ-Piet, Vervoers-piet, Groente-Piet, Lampjes-Piet, Slinger-Piet, Paaltje-Piet, en alle andere Pieten die hard gewerkt hebben: De Sint Fabriek in Zundert is er klaar voor!

Morgen rond 9.00 uur start Sinterklaas met een korte rondrit door de Molenstraat richting De Sint Fabriek op het CLTV terrein. Klik hieronder op de plattegrond voor meer informatie.

Rondrit ochtend

Deze fabriek zal daar rond 9.45 uur officieel geopend worden, waarna hij te bezoeken is door alle kinderen van de dorpen Zundert en Klein-Zundert tot circa 13.00 uur. Het bezoek van personen >12 jaar dienen die op de fiets of te voet komen dienen hun QR code te laten scannen bij de ingang. De ingang voor fietsers en voetgangers is aan de Molenstraat. Bezoekers die met de auto door de drive-thru in De Sint Fabriek gaan hoeven geen QR code te tonen. De ingang voor auto’s is via Beekzicht. Bezoekers dienen in de auto te blijven.

Nadat iedereen de Sint en Pieten in De Sint Fabriek bezocht heeft is er vanaf 14.30 uur nog een uitgebreide rondrit door Zundert en een deel van Klein-Zundert. Kom ook hier lekker kijken hoe de Sint door Zundert gaat.

Rondrit middag

Tot morgen allemaal in De Sint Fabriek!