Geen Sinterklaas intocht in Zundert en Klein-Zundert vanwege Corona maatregelen

Sinterklaas en de Pieten komen binnenkort weer naar Nederland! Net als elk jaar zouden ze de dag na de landelijke intocht ook even in Zundert langs komen. Maar we hebben helaas vernomen dat dit helaas dit jaar waarschijnlijk niet gaat lukken. Sinterklaas heeft hiervoor contact gehad met de gemeente. De Pieten hebben vervolgens ons comité laten weten dat we geen zaal hoeven te versieren en dat ook de rondrit niet door kan gaan. Vanwege alle maatregelen en voor ieder zijn gezondheid ziet Sinterklaas af van een Zunderts feestje.

Maar… natuurlijk heeft Sinterklaas wel laten weten iets lekkers te bezorgen voor de kinderen uit Zundert. En Sinterklaas is ook reuze benieuwd naar jullie mooie knutsel en teken werkjes heeft hij laten weten. Misschien lukt het hem ook nog wel om even via een live verbinding contact te maken met Zundert. Hij wil natuurlijk toch alle kinderen even gedag zeggen. Ons comité wat de intocht normaal organiseert overlegt nog met de Pieten hoe we dit allemaal kunnen regelen. Hou vanaf begin november deze en onze (social) media kanalen hiervoor in de gaten.

Omdat er dit jaar geen zaal versierd hoeft te worden en de kachel uit kan blijven, zullen we dit jaar niet collecteren bij de Zundertse ondernemers. Hiermee ontzien we de ondernemers en beperken we de contactmomenten in deze lastige tijden. De ondernemers die toch graag een donatie doen kunnen dit doen via ons rekeningnummer wat te vinden is op onze website. Op voorhand alvast dank!