Sinterklaas 2020

Zoals bekend is er dit jaar helaas geen traditionele intocht in Zundert. Vanwege alle Corona maatregelen is het niet mogelijk het Sinterklaas feestje te vieren zoals we dat gewend zijn. Sinterklaas kan dus helaas niet bezocht worden dit jaar.

Wel hebben de Sint en Pieten laten weten dat ze Zundert zullen proberen te bezoeken. En ze zullen proberen dit te filmen. Als dit de Pieten allemaal lukt, zullen ze elke zondag en woensdag om 12.00 uur een filmpje aan ons opsturen die wij dan direct hier zullen plaatsen.

Houdt deze pagina dus in de gaten voor het laatste nieuws van de Sint en Pieten in Zundert dit jaar!

Mocht je nu een leuke kleurplaat zoeken die je wil kleuren of versieren voor de Sint, dan hebben wij hier met dank aan Vakwerck een leuk Zunderts exemplaar. Je kunt de kleurplaat natuurlijk in je schoen doen. En wie weet kun je hem toch nog ergens geven aan de Sint en Pieten.

Tijdens het uploaden van filmpje 3 op onze website is er helaas wat fout gegaan. Op onze social media kanalen en YouTube kun je aflevering 3 wel terug vinden. Klik hier. voor ons YouTube kanaal.

Hieronder vind je de video’s in slechtere kwaliteit (vanwege bestandsgrootte op onze website). Voor de beste kwaliteit kijkt u het beste de filmpjes op ons YouTube kanaal. Klik hier.

Aflevering 1 – Verdwaald op de kaart
Aflevering 2 – Wandelende wegwijzers