Intocht aangepast naar drive-thru door ‘De Sint Fabriek’

Op zondag 14 november komen de Sint en Pieten weer naar Zundert. En dat belooft weer een leuk feest te worden! Vanwege de corona maatregelen én de gezondheidsrisico’s door de oplopende besmettingen heeft ons comité – wat dit feestje in Zundert organiseert – contact gezocht met de Regelpiet. Samen hebben wij afgesproken dat het beter is om de intocht in de binnen locaties bij ’t Stokperdje en het Wapen van Zundert niet door te laten gaan. Helaas! Maar er is wel een alternatief bedacht. Sinterklaas vind het namelijk erg leuk om alle kinderen uit Zundert en Klein-Zundert persoonlijk even gedag te zeggen. Daarom wordt er een heuse drive-thru intocht geregeld in… De Sint Fabriek.  

De Sint Fabriek
In de ochtend vanaf circa 9.00 uur zal de Sint arriveren in Zundert en via de Molenstraat naar Dé Sint Fabriek in Zundert rijden. In een gebouw op het CLTV terrein gaan de Pieten tijdelijk een heuse fabriek bouwen. En ze nodigen iedereen uit even een kijkje te komen nemen. Vanaf circa 9.45 uur is het mogelijk om met de fiets, te voet of met de auto door deze fabriek te rijden. De Pieten hebben aangegeven dat de Sint natuurlijk ook aanwezig zal zijn.

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Wilt u komen kijken in De Sint Fabriek kom dan naar het CLTV terrein. Fietsers en voetgangers kunnen zich bij de poort aan Molenstraat zijde melden. Wilt u met de auto door De Sint Fabriek dan kunt u via Beekzicht de ingang van de fabriek bereiken. Iedereen kan zo een kijkje komen nemen en even gedag zeggen tegen Sinterklaas. En net als anders zal een goed gevulde snoepzak voor de kinderen niet ontbreken. Nemen jullie ook een tekening mee voor Sint?

Nadat iedereen De Sint Fabriek bezocht heeft zullen de Sint en Pieten vetrekken voor een grote rondrit door Zundert. De route van deze rondrit zal aangegeven worden op deze website. De straten zullen tijdens deze rondrit (eveneens tijdens de rondrit in de ochtend) tijdelijk afgesloten worden voor verkeer door verkeersregelaars. Voor meer informatie en de geldende corona maatregelen tijdens de intocht hou je deze website en onze Facebook of Instagram pagina in de gaten.

Sponsoren bedankt!
Voor de bekostiging van De Sint Fabriek zijn wij vereerd dat we ook dit jaar weer kunnen rekenen op de steun van de Zundertse ondernemer. Zonder deze steun zou de intocht niet door kunnen gaan. Wij willen dan ook alle Zundertse ondernemers bedanken voor hun steun, hetzij financieel of materieel. Tevens willen we van de gelegenheid gebruik maken om iedereen, die tijdens de Rabo Clubsupport op ons een stem uitgebracht hartelijk danken!

Vrijwilligers gezocht
Om deze Zundertse intochten in de toekomst mogelijk te blijven maken, is het organiserende comité op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Een paar helpende handen, aanpakkers, organiserend talent die dit mooie feest een warm hart toedraagt zijn van harte welkom. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op via info@sintenpietzundert.nl of spreek een van de vrijwilligers aan tijdens de intocht. U herkent ze aan de badges.