Sinterklaas laat lekkernijen achter bij scholen Zundert en Klein-Zundert

Sinterklaas en de Pieten beleven hele avonturen in Zundert en Klein-Zundert. Hiervan hebben zij al diverse filmpjes gemaakt en aan ons comité gestuurd. Wij hebben deze filmpjes steeds op onze website, Facebook, Instagram en hun YouTube kanaal geplaatst. Zo kunnen de kinderen van de basisscholen St. Antonius, Annaschool en Zonnebloem alle belevenissen van Sinterklaas en de Pieten in Zundert toch volgen.

Sinterklaas heeft met de scholen zelf afspraken gemaakt over zijn activiteiten op school. Maar in het filmpje wat de Pieten ons gestuurd hebben is in ieder geval te zien dat Sinterklaas al snoepzakken en mandarijnen bij de genoemde scholen afgegeven heeft. Deze worden op de scholen uitgedeeld. Veel plezier en geniet van deze lekkernijen.

Mocht uw kind op het speciaal onderwijs zitten of anderzijds, kunt u een mail sturen naar info@sintenpietzundert.nl met de naam van je kind, leeftijd, school waar hij of zij op zit en jullie adres. Het Sint Nicolaas comité geeft dit dan door aan Sinterklaas. We weten zeker dat hij dan ook voor jullie een snoepzak zal regelen.

Voor een leuke Zundertse kleurplaat kijk je op deze pagina. Ga lekker kleuren en knutselen en lever deze kleurplaat voor december via de brievenbus in het raadhuis in! Wie weet komt jouw tekening nog voorbij in een van de filmpjes.