Sinterklaas mogelijk online te zien in Zundert en Klein-Zundert

Aanstaande zaterdag is het zover. Als alles goed gaat zijn Sinterklaas en de Pieten dan weer in Nederland! De dag erop komen ze vanwege Corona helaas niet naar Zundert voor een traditionele intocht. Maar… we hebben goed nieuws! Sint en de Pieten hebben laten weten dat ze toch gaan proberen even in Zundert langs te komen. Omdat jullie daar niet bij kunnen zijn, gaan de Pieten proberen hun avonturen in Zundert te filmen.

Zij zullen vanaf zondag 15 november elke zondag én woensdag een nieuw filmpje sturen hebben ze beloofd. Als ze Zundert weer weten te vinden… En als het filmen goed gaat… Wij zullen deze filmpjes HIER op onze website plaatsen. Ook kun je ze terug vinden op onze social media kanalen. Houdt deze dan ook goed in de gaten!

Om de Sint te verwelkomen hebben wij gehoord dat de kinderen ergens in Zundert hun tekeningen en kleurplaten in kunnen leveren. We hopen dat de Pieten nog uitleggen waar dat dit kan. Er is trouwens een leuke Zundertse kleurplaat gemaakt die je ook HIER kunt vinden. Vraag aan je ouders of ze hem uitprinten en pak je kleurpotloden er bij.