Wij zoeken nog vrijwilligers

Elk jaar start half november het grote kinderfeest in Nederland. De intocht van Sinterklaas luidt een spannende maar leuke periode in voor veel kinderen. Het maken van het verlanglijstje, het toezingen van Sinterklaas en natuurlijk hopen dat de schoentjes gevuld zijn in de ochtend. Een mooi feest, waarbij de lokale intocht ook vaak een heel avontuur is voor de kinderen. Ze kunnen Sinterklaas en de Pieten dan echt ontmoeten. Spelen en dansen met de Pieten en ook even naar Sinterklaas toe om hem in het echt te zien. Om vervolgens met snoepzak en wat gezonds weer tevreden naar huis te gaan.

Een mooie traditie waarmee vele kinderen blij gemaakt kunnen worden. Een kleinschalig evenement voor Zundert en Klein-Zundert wat toch vele kinderen, ouders en opa’s en oma’s samenbrengt. Een evenement georganiseerd door een kleine groep vrijwilligers. Het bestuur van Stichting Sint Nicolaas Comité Zundert/ Klein-Zundert doet dit al jaren met veel plezier.

Echter kunnen we nog wat vrijwilligers en/of bestuursleden gebruiken die helpen met het organiseren. De taken variëren van inkopen doen, locaties en inhuur regelen, rondrit regelen, snoep- en strooigoed regelen,(social)media beheren, verhuur regelen, kleding verzorgen, facilitaire zaken, financiën regelen, etc. Voor een deel van deze taken zoeken wij nog enthousiaste vrijwilligers. Onze werkzaamheden en overleggen vinden plaats vanaf de week na Kindercorso (opstart) tot en met half december (evaluatie). Afhankelijk van de taakverdeling ben je er circa een avond in de week mee kwijt en het weekend van de intocht zelf uiteraard.

Aanmelden
Heb jij affiniteit met dit mooie kinderfeest en weet je van aanpakken, informeer dan naar de mogelijkheden. Je kunt jezelf persoonlijk aanmelden bij een van de bestuursleden (namen staan hier) of je kunt een email sturen aan info@sintenpietzundert.nl. Voor iets meer informatie over onze stichting en de intocht die wij organiseren kun je ook verder kijken op deze website en op onze Facebook en Instagram.